Resultaat 1 - 10 (van 83)

• Gratis sollicitatieworkshop in Bibliotheek Woerden

16 augustus 2018

Donderdag 6 september geeft adviseur en coach Jules Kragten een gratis sollicitatieworkshop in Bibliotheek Woerden tijdens de netwerkbijeenkomst Walk&Talk.

Bekijk details van Gratis sollicitatieworkshop in Bibliotheek Woerden

• Popronde in Bibliotheek Woerden

9 augustus 2018

De Popronde is het grootste reizende muziekfestival van Nederland. Dit jaar strijkt het festival neer in 41 steden. Zondag 30 september trekt de muzikale karavaan ook langs Woerden en de Bibliotheek is één van de 13 locaties.

Bekijk details van Popronde in Bibliotheek Woerden

• Kickstart je carrière

26 juli 2018

Volg in augustus de gratis cursus van de maand om te leren hoe je je carriere een nieuwe boost kunt geven.

Bekijk details van Kickstart je carrière

• Doe mee met de BoekStart Zomerwedstrijd

26 juli 2018

Vanuit Boekstart wordt deze zomer een fotowedstrijd georganiseerd. Maak een voorleesfoto en maak kans op leuke prentenboekjes voor uw baby, peuter of kleuter. De hoofdprijs is een koffertje vol met boekentips!

Bekijk details van Doe mee met de BoekStart Zomerwedstrijd

• Gezocht: trainers Klik & Tik (vrijwilligersfunctie) voor Harmelen

26 juli 2018

Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet biedt Bibliotheek Het Groene Hart gratis de cursus Klik & Tik aan. Klik & Tik-cursussen zijn bedoeld voor mensen zonder, of met heel weinig computerervaring. De Bibliotheek zoekt vrijwilligers die op een vast tijdstip in de week (overdag) in de Bibliotheek Harmelen de deelnemers van deze cursus willen ondersteunen.

Bekijk details van Gezocht: trainers Klik & Tik (vrijwilligersfunctie) voor Harmelen

• Leer omgaan met computers en internet

19 juli 2018

Meer dan 100 cursisten hebben bij Bibliotheek Het Groene Hart hun eerste stappen in de digitale wereld gezet. En goed nieuws, we gaan door; in het najaar starten we weer met computer- en internetcursussen in Woerden, Oudewater en Harmelen.

Bekijk details van Leer omgaan met computers en internet

• Uitbreiding service-uren Bibliotheek Woerden

2 juli 2018

Bibliotheek Het Groene Hart breidt de service-uren van vestiging Woerden uit. Vanaf 16 juli bent u van maandag t/m zaterdag welkom voor inschrijven, vragen en informatie.

Bekijk details van Uitbreiding service-uren Bibliotheek Woerden

• Expositie "Vogelvrij"

28 juni 2018

Afgelopen maandag is opnieuw een fraaie expositie ingericht in Bibliotheek Woerden. Tot 13 oktober is deze expositie, "Vogelvrij", van 13 leden van de Kunstkring Woerden, te zien.

Bekijk details van Expositie "Vogelvrij"

• Lekker lang lenen deze zomer

21 juni 2018

De vakantie is in zicht, een uitgelezen moment om een lekker voorraadje boeken of films te halen in de Bibliotheek. Ook deze zomer kunt u weer lekker lang lezen, luisteren en kijken.

Bekijk details van Lekker lang lenen deze zomer

• Toptitels in de LuisterBieb voor iedereen

21 juni 2018

Speciaal voor liefhebbers van luisterboeken hebben we deze zomer, van 1 juli t/m 31 augustus, vijf toptitels beschikbaar die voor iedereen, leden en niet-leden, te beluisteren zijn.

Bekijk details van Toptitels in de LuisterBieb voor iedereen