Resultaat 1 - 10 (van 69)

• Meer zelfservice-uren in Bibliotheek Kamerik en Zegveld Bekijk details

20 juli 2017

Vanaf 14 augustus worden de service-uren op de woensdagen in Kamerik en Zegveld zelfservice. De openingstijden veranderen niet.

Bekijk details van Meer zelfservice-uren in Bibliotheek Kamerik en Zegveld

• Nieuwe collectie boeken over duurzaamheid Bekijk details

20 juli 2017

Meer weten over klimaatverandering, globalisering, eetbare tuinen, cradle to cradle, kortom over duurzaamheid? In Bibliotheek Woerden beschikken we sinds kort over een nieuwe colectie boeken in dit thema.

Bekijk details van Nieuwe collectie boeken over duurzaamheid

• Toptitels in de LuisterBieb voor iedereen Bekijk details

18 juli 2017

Speciaal voor liefhebbers van luisterboeken hebben we deze zomer vijf toptitels beschikbaar die voor iedereen, leden en niet-leden, te beluisteren zijn.

Bekijk details van Toptitels in de LuisterBieb voor iedereen

• Gezocht: trainers Klik & Tik (vrijwilligersfunctie) voor Harmelen Bekijk details

18 juli 2017

Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet biedt Bibliotheek Het Groene Hart gratis de cursus Klik & Tik aan. Klik & Tik-cursussen zijn bedoeld voor mensen zonder, of met heel weinig computerervaring. De Bibliotheek zoekt vrijwilligers die op een vast tijdstip in de week (overdag) in de Bibliotheek Harmelen de deelnemers van deze cursus willen ondersteunen.

Bekijk details van Gezocht: trainers Klik & Tik (vrijwilligersfunctie) voor Harmelen

• Digitaal vrijwilligers gezocht Bekijk details

14 juli 2017

De Bibliotheek geeft in de vestigingen Woerden, Oudewater en Harmelen digitale cursussen in groepen van 6-8 personen om de digitale zelfredzaamheid te vergroten.

Bekijk details van Digitaal vrijwilligers gezocht

• Formulierenhulp Oudewater verhuist van locatie Bekijk details

6 juli 2017

Vanaf 13 juli vindt de Formulierenhulp niet meer plaats in de Bibliotheek, maar in het Medisch Centrum Oudewater, Oudesingel 9-11. Elke donderdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur.

Bekijk details van Formulierenhulp Oudewater verhuist van locatie

• Taalvrijwilliger worden? Bekijk details

6 juli 2017

Als taalvrijwilliger ondersteunt u mensen bij het vaardiger worden met de Nederlandse taal. Dit kunnen vluchtelingen zijn, anderstaligen die de Nederlandse taal willen leren of verbeteren of mensen die in Nederland geboren zijn en merken dat ze bepaalde taalvaardigheden onvoldoende beheersen.

Bekijk details van Taalvrijwilliger worden?

• Vrijwilligers gezocht voor Coderdojo Harmelen Bekijk details

4 juli 2017

Voor de kinderen uit Harmelen uit groep 6, 7 en 8 wil de Bibliotheek Het Groene Hart in het dorpshuis gratis computerbijeenkomsten organiseren in de herfst van 2017. Kinderen trekken samen met elkaar op, onder begeleiding van een volwassene. Zo leren ze van elkaar wegwijs te worden op de computer. De bijeenkomsten zijn speciaal gericht op het kennis maken en zelf programmeren van computergames.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor Coderdojo Harmelen

• Geniet met Muziekweb thuis van het North Sea Jazz Festival Bekijk details

4 juli 2017

Dit weekend is er het North Sea Jazz Festival. Muziekweb heeft een mooie playlist samengesteld met de winnaars van de Paul Acket Award. En u kunt nu naar deze nummers luisteren waar en wanneer u maar wilt.

Bekijk details van Geniet met Muziekweb thuis van het North Sea Jazz Festival

• Cursus van de maand juli: Geweldig communiceren Bekijk details

4 juli 2017

Geweldig communiceren op het werk en thuis, hoe doe je dat? Je hebt de beste bedoelingen. Maar je collega's, je baas of je puber begrijpen je niet. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap wél overkomt? In deze cursus van de maand ontdek je hoe je luistert naar een ander. En hoe je eigen emoties invloed hebben op een gesprek. Je leert kijken naar wat er echt aan de hand is in plaats van iets in te vullen voor de ander. Zo word je vaardiger in overleg met collega’s en kom je een stap verder in je relaties....