Resultaat 1 - 10 (van 89)

• Koeiemart sluiting

21 september 2017

In verband met de Koeiemart zijn de vestigingen Woerden, Kamerik en Zegveld gesloten op woensdag 25 oktober. De vestigingen Harmelen en Oudewater zijn open volgens reguliere openingstijden.

Bekijk details van Koeiemart sluiting

• Oudewater gaat terug in de tijd

21 september 2017

Zaterdag 30 september tussen 10.00 uur en 17.00 uur gaat het centrum van Oudewater terug in de tijd. Rondom de Markt van de historische binnenstad vindt het publiek meer dan 80 Oude Ambachten en taferelen.

Bekijk details van Oudewater gaat terug in de tijd

• Walk&Talk: etiquette-les voor werkzoekenden

19 september 2017

Hoe belangrijk is een eerste indruk en welke invloed heeft u eigenlijk zelf op uw eerste indruk? Wat is hierbij het belang van woordkeuze en hoe stelt u uzelf het beste op tijdens een sollicitatiegesprek? Donderdag 5 oktober komt Alice Abrahamse, eigenaar van het Woerdense bedrijf WelkomFactor, een inspiratiesessie geven in Bibliotheek Woerden.

Bekijk details van Walk&Talk: etiquette-les voor werkzoekenden

• De Mensenbieb: ga in gesprek met levende boeken

19 september 2017

De Mensenbieb is een bibliotheek van mensen. Bij deze bibliotheek ‘leent’ u levende boeken. De boeken zijn mensen die u anders misschien niet zo snel persoonlijk zou spreken. Denk aan een transgender, veganist, imam of vluchteling.

Bekijk details van De Mensenbieb: ga in gesprek met levende boeken

• High Tea met de Nederlandse Taalshow op Internationale Dag van de Alfabetisering

12 september 2017

De Internationale Dag van de Alfabetisering is niet stilletjes aan ons voorbij gegaan.

Bekijk details van High Tea met de Nederlandse Taalshow op Internationale Dag van de Alfabetisering

• De catalogus verandert

12 september 2017

Vanaf half september gaan de catalogus en Mijn Menu er anders uitzien. Uiteraard kunt u gewoon blijven zoeken in de catalogus van de Bibliotheek.

Bekijk details van De catalogus verandert

• Jonge dichters opgelet: jouw portie poëzie

29 augustus 2017

Met het nieuwe schoolseizoen, is ook het dichtseizoen gestart.

Bekijk details van Jonge dichters opgelet: jouw portie poëzie

• Week van de alfabetisering

29 augustus 2017

2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben moeite met lezen, schrijven en rekenen. Om dit onder de aandacht te brengen organiseert Stichting Lezen & Schrijven jaarlijks de Week van de Alfabetisering, dit jaar van 4 t/m 10 september.

Bekijk details van Week van de alfabetisering

• Nieuwe boekspot in Montfoort

24 augustus 2017

In Montfoort is sinds kort weer een boekspot in het SWOM DoeMeeHuis aan Kasteelplein 7.

Bekijk details van Nieuwe boekspot in Montfoort

• Tabletcafé in Harmelen start weer

24 augustus 2017

Vanaf 5 september bent u weer elke eerste dinsdag van de maand welkom op het Tabletcafé in Bibliotheek Harmelen, zowel voor de iPad als voor android tablets. De plek om weetjes uit te wisselen met andere deelnemers.

Bekijk details van Tabletcafé in Harmelen start weer