Resultaat 1 - 10 (van 13)

• Leen eens een mens! Bekijk details

Van 12:30 tot 15:00 | Bibliotheek Woerden

Op 25 november kunnen bezoekers aan de Bibliotheek Woerden mensen 'lenen'. Opmerkelijke mensen. Deze 'levende boeken' zijn mensen die u anders misschien niet zo snel persoonlijk zou spreken. Denk aan een transgender, veganist, imam of vluchteling.

za 25 nov

• Sinterklaas voorleesavond in Woerden Bekijk details

Van 17:00 tot 18:30 | Bibliotheek Woerden

Op zaterdagavond 25 november organiseert het Consulaat van Sinterklaas in samenwerking met Bibliotheek Woerden de allereerste ‘Sinterklaas voorleesavond’!

za 25 nov

• Digi-taalcafé in Bibliotheek Oudewater Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Oudewater

Elke maandagmiddag tijdens het inloop Digi-taalcafé, tussen 15.00 en 17.00 uur, bent u welkom met vragen over de Nederlandse taal en/of met vragen over e-books, gebruik van Bibliotheek-apps en van 'mijn Menu'.

ma 27 nov

• Digi-taalcafé in Bibliotheek Woerden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Woerden

Elke woensdagmorgen tijdens het inloop Digi-taalcafé bent u welkom met vragen over de Nederlandse taal en/of met vragen over e-books, gebruik van Bibliotheek-apps en van 'mijn Menu'.

wo 29 nov

• Workshop solliciteren met LinkedIn Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | Bibliotheek Woerden

`Hoe ziet een goede sollicitatie eruit?’, ‘Hoe presenteer ik mijzelf?’ en 'Hoe gebruik ik LinkedIn zo effectief mogelijk?', zijn vragen die werkzoekenden zichzelf soms stellen. De gratis sollicitatieworkshops van Woerden Werkt! helpen u verder op weg.

wo 29 nov

• Coderdojo: kom leren programmeren in Bibliotheek Woerden Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30

Kom leren programmeren in de Bibliotheek Woerden! Zaterdag 2 december ben je welkom om kennis te maken met het zelf programmeren van computergames. Binnenlopen om even mee te kijken kan altijd. Het kost je niets!

za 02 dec

• Expositie genomineerde fotowedstrijd Bekijk details

9 november 2017 t/m 4 december 2017 | Bibliotheek Woerden

Veertig genomineerde foto's uit de fotowedstrijd van Volksuniversiteiten Alphen aan den Rijn, Gouda en Het Groene Hart zijn vanaf 9 november te zien in Bibliotheek Woerden. Het publiek krijgt tijdens de expositie tot 4 december de kans om te stemmen op de beste foto.

09 nov t/m 04 dec

• Tabletcafé in Bibliotheek Harmelen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Harmelen

Elke eerste dinsdag van de maand bent u welkom op het Tabletcafé in Bibliotheek Harmelen, zowel voor de iPad als voor android tablets. De plek om weetjes uit te wisselen met andere deelnemers.

di 05 dec

• Walk&Talk: Dé koffiepauze voor werkzoekenden Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Woerden

Elke eerste donderdag van de maand organiseren wij Walk&Talk in de Bibliotheek Woerden. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

do 07 dec

• Coderdojo: kom leren programmeren in Bibliotheek Harmelen Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30

Kom leren programmeren in de Bibliotheek Harmelen! Zaterdag 9 december ben je welkom om kennis te maken met het zelf programmeren van computergames. Binnenlopen om even mee te kijken kan altijd. Het kost je niets!

za 09 dec