Voor alle scholen binnen het werkgebied van de Bibliotheek Het Groene Hart

De Bibliotheek Het Groene Hart heeft een ruim aanbod aan producten en diensten voor alle voorschoolse instellingen en basisscholen in de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort. 

Aanbod voor onderwijs schooljaar 2017-2018

Luistercolleges voor in de klas

Vijftig luistercolleges van de Junior Bètacanon zijn online te beluisteren. Geschikt voor groep 7/8 van het basisonderwijs en de laagbouw van het voortgezet onderwijs.  

Luisteren voor je Lijst

Via de gratis LuisterBiep app van de Bibliotheek kan je gratis luisteren naar boeken die je kunt gebruiken voor je lijst op vmbo/havo/vwo. Het enige dat je nodig hebt om te kunnen luisteren is de gratis app en je daarin aanmelden met je geldige Bibliotheekpas. Heb je geen pas? Je kunt tot je 18e gratis een Bibliotheekpas halen bij je Bibliotheek. 

Lekker lezen met de VakantieBieb!

Van juni t/m augustus is de VakantieBieb app open voor kinderen. Met deze app kunnen kinderen tijdens de zomervakantie e-books van de Bibliotheek op een tablet of smartphone lezen. Als kinderen regelmatig blijven lezen in de zomervakantie, vallen zij niet terug in leesniveau. Lezen in de zomer is daarom belangrijk en dat kan heel goed digitaal met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek.