Vestigingen

 • de Bibliotheek Woerden Bekijk details

  Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht op de service-uren. Op dinsdag en donderdag kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet, betalen via de betaalautomaat. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal. Als de Bibliotheek gesloten is...

  Bekijk details van de Bibliotheek Woerden

 • de Bibliotheek Oudewater Bekijk details

  Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht tijdens de service-uren op maandag en woensdag van 14.30 uur tot 16.30 uur (bij aangepaste openingstijden op maandag en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur). Tijdens de overige openingsuren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek...

  Bekijk details van de Bibliotheek Oudewater

 • de Bibliotheek Harmelen Bekijk details

  Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht tijdens de service-uren. De overige tijden kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

  Bekijk details van de Bibliotheek Harmelen

 • de Bibliotheek Kamerik Bekijk details

  Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht op maandag en woensdag van 14.30 tot 16.30 uur. Tijdens de overige openingsuren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschriften lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

  Bekijk details van de Bibliotheek Kamerik

 • de Bibliotheek Zegveld Bekijk details

  Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht op dinsdag en woensdag van 14.30 tot 16.30 uur. Tiijdens de overige openingsuren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

  Bekijk details van de Bibliotheek Zegveld