Vestigingen

• de Bibliotheek Woerden Bekijk details

Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht op de service-uren. Op dinsdag en donderdag kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet, betalen via de betaalautomaat. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

Bekijk details van de Bibliotheek Woerden

• de Bibliotheek Oudewater Bekijk details

Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht op de service-uren. Tijdens de overige openingsuren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

Bekijk details van de Bibliotheek Oudewater

• de Bibliotheek Harmelen Bekijk details

Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht tijdens de service-uren. De overige tijden kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

Bekijk details van de Bibliotheek Harmelen

• de Bibliotheek Kamerik Bekijk details

Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht op maandag van 14.30 tot 17.30 uur. Tijdens de overige openingsuren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschriften lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

Bekijk details van de Bibliotheek Kamerik

• de Bibliotheek Zegveld Bekijk details

Voor vragen of voor inschrijven kunt u terecht op dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur. Tiijdens de overige openingsuren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschrift en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

Bekijk details van de Bibliotheek Zegveld