Bibliotheek Harmelen is elke werkdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Voor sevice-vragen kunt u terecht op maandagmiddag en woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur. De overige tijden (met name de ochtenden) is er niet altijd iemand aanwezig om te helpen bij de zelfservice of catalogus. 

In Kamerik en Zegveld zijn enkele service-uren noodgedwongen omgezet naar zelfservice-uren. Dit kan enkele maanden duren. Op beide vestigingen kunt u een keer in de week terecht voor inschrijven en service-vragen. In Kamerik is dat op maandag van 14:30-17:30 uur en in Zegveld op dinsdag van 14:00-17:00 uur. Natuurlijk kunt u ook terecht tijdens de service-uren in Woerden op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Openingstijden vandaag

de Bibliotheek Woerden
10:00 - 17:00
de Bibliotheek Oudewater
14:00 - 17:00
de Bibliotheek Harmelen
10:00 - 17:00
de Bibliotheek Kamerik
18:30 - 20:30
de Bibliotheek Zegveld
14:00 - 17:00

Loket binnenstad Woerden

Loket binnenstad van gemeente Woerden houdt elke woensdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur spreekuur in de Bibliotheek Woerden. Afspraak via telnr. 0348-428661, maar binnenlopen kan ook.

Nu doen! in Bibliotheek Woerden

Nu doen! biedt zinvol werk en begeleiding, aan mensen die ondersteuning vragen, met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de maatschappij.

Meer over Nu doen!:   http://www.abrona.nl/werk-en-dagbesteding/aanbod-werk-dagbesteding/eigen-produkt-en-detailhandel/nu-doen

Service-uren

De vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart kennen openingstijden met:

  • service-uren
  • en zelfservice uren

Voor inschrijven en informatie kunt u terecht tijdens de service-uren.

Tijdens de zelfservice uren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschriften en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

Klik op uw vestiging voor een overzicht van alle openingstijden.  

Vrijwilligerscentrale

De vrijwilligerscentrale heeft een informatiepunt in de Bibliotheek Woerden. De openingstijden zijn op dinsdag- en donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.

Meer over de vrijwilligerscentrale op website:  http://www.hartvoorwoerden.nl/ 

Groene Hart winkel

Verkoop van streekproducten en van boeken en tijdschriften over het Groene Hart en het eigen kwartaalblad van de stichting: Groene Hart Leven. De winkel is geopend op maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur (maandag van 14.00-17.00 uur).

Website Groene Hart winkel:  http://groenehartwinkel.nl/

Website Groene Hart info:  http://groenehart.info/

Historisch Informatie Punt

In de Bibliotheek Woerden vindt u een Historisch Informatie Punt. Voor informatie hierover of over de geschiedenis van Woerden kunt u via e-mail contact opnemen met: mail@shhv.info.

website: http://shhv.info/

Prago in Bibliotheek Woerden

Prago (Praktisch Gericht Onderwijs) geeft praktische lessen basiseducatie voor volwassenen die moeite hebben met leren. Zij maken gebruik van de Bibliotheek als leslocatie.  

Meer over Prago op website: http://prago.nl/