Mensen lenen in Bibliotheek Woerden

Gepubliceerd op: 31 oktober 2017 10:48

Op 25 november kunnen bezoekers aan de Bibliotheek Woerden mensen 'lenen'. Opmerkelijke mensen. Deze 'levende boeken' zijn mensen die u anders misschien niet zo snel persoonlijk zou spreken. Denk aan een transgender, veganist, imam of vluchteling.

Een bijzondere collectie

Ook in Woerden zijn bijzondere mensen met unieke verhalen. Daarom halen wij in samenwerking met Progressief Woerden de Mensenbieb naar Woerden. Want wij geloven dat we, door verhalen te delen en van elkaar te leren, bijdragen aan een sociale en duurzame samenleving.

Opening door wethouder Koster-Dreese

Om 12:30 uur zal de Mensenbieb officieel geopend worden door mw. Y. Koster-Dreese, wethouder Sociaal Domein & Cultuur van de Gemeente Woerden. En bezoekers kunnen daarna ook mevrouw Koster 'lenen'!

Kom langs, luister en leer

Toegang is gratis. U kunt 20 minuten of een halfuur met een levend boek in gesprek en de verhalen leren kennen die schuilgaan achter een naam, een woord, een gezicht. Verruim uw blik en leer nieuwe werelden kennen in de Mensenbieb.

Waar en wanneer

• Zaterdag 25 november