Computers en internet lastig? Welnee, iedereen kan het leren!

Gepubliceerd op: 18 januari 2018 12:57

Heeft u wel een computer, maar weet u eigenlijk niet hoe u hiermee aan de slag gaat? Of vindt u het misschien wat spannend om het internet op te gaan door alle wilde verhalen die de ronde doen? Kom dan naar de Bibliotheek in Woerden en Harmelen voor computer- en internetcursussen voor beginners en ontdek de digitale wereld.

Tijdens de cursus Klik&Tik begint u bij de basis, denk aan: e-mailen, typen en veilig surfen op internet. Ook organiseren we Digisterker, een cursus waar u leert om overheidszaken via internet te regelen. "Er staat zoveel kennis en informatie op internet, zoveel om jezelf te ontwikkelen. En daar kan ik nu allemaal bij, dat maakt je echt rijker van geest", aldus Trudy de Jong na afloop van de cursus Klik&Tik in Bibliotheek Woerden.

Klik&Tik: handiger worden met de computer en internet

Tijdens Klik&Tik werkt u op uw eigen niveau aan de computer en zijn er deskundige vrijwilligers aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. Een cursus bestaat uit tien bijeenkomsten van elk twee uur. Deelname is gratis. Cursussen in Woerden en Harmelen starten al in februari.

De overheid gaat digitaal. U ook?

Leer hoe u uw DigiD aanvraagt en gebruikt bij websites van de Belastingdienst, MijnOverheid en de gemeente. De cursus duurt 4 weken en wordt afgesloten met een certificaat. Cursussen in Woerden en Harmelen starten in februari en maart.

Meer informatie en aanmelden

Bel 0348-418354, mail naar projecten@regiobibliotheekhetgroenehart.nl of kom langs in de Bibliotheek.