Wat is Biebpanel?

BiebPanel is de plek waar Bibliotheek Het Groene Hart digitaal onderzoek doet onder haar klanten. De bibliotheek wil zo feedback krijgen over haar producten en dienstverlening, zodat wij deze beter kunnen laten aansluiten op uw behoeften.

• BiebPanel is betrouwbaar en anomiem.
  • U ontvangt ongeveer eens per twee/drie maanden via e-mail een uitnodiging voor een onderzoek. Dus géén telefoontjes of post naar aanleiding van uw deelname!
  • De informatie die u verstrekt, blijft altijd anoniem. Uw persoonlijke gegevens worden nooit met derden gedeeld.

Laat uw stem horen

Wilt u meedenken met de Bibliotheek en uw mening geven over collectie, inrichting of activiteiten?

BiebPanel door niet-leden

U vindt hier de uitkomsten van het BiebPanel-onderzoek onder niet-leden. De vraag was waarom niet-leden die graag lezen, muziek luisteren of films kijken niet naar de Bibliotheek gaan.