Gratis sollicitatieworkshop in Bibliotheek Woerden: elevator pitch

Gepubliceerd op: 21 februari 2019 13:16

“Wil je jezelf even kort voorstellen?” Die vraag heb je ongetwijfeld gehoord tijdens een sollicitatie of op een netwerkbijeenkomst. Oefen met het maken van jouw perfecte flitspresentatie (elevator pitch) tijdens een gratis workshop in Bibliotheek Woerden, dinsdagavond 19 maart.

In een krachtige ‘elevator pitch’ vertel je kort wie je bent, waar je sterk in gelooft en waar je erg goed in bent. Een mooie drieslag die niet alleen jij makkelijk onthoudt, maar ook je gesprekspartner. Jouw korte antwoord op de simpele vraag om jezelf voor te stellen, is een kans om een krachtige, bijna onuitwisbare indruk te maken en om aandacht te creëren. Aandacht op jou!

In deze workshop helpt management trainer, coach & counselor Robert Vos jou om zo’n krachtige ‘elevator pitch’ voor jezelf te creëren. Het enige wat je hoeft mee te nemen naar deze workshop is “jezelf” en alles wat je over jezelf weet: 1.Wie ben ik? Jouw identiteit, 2.Waar geloof ik sterk in? Jouw waarden en overtuigingen, en 3. Waar ben je erg goed in? Jouw competenties.

Met deze ingrediënten van “jezelf” stel je deze avond jouw unieke ‘elevator pitch’ samen.

Dinsdagavond 19 maart
Bibliotheek Woerden

Meedoen is gratis, maar meld je wel even aan door uiterlijk 14 maart een e-mail te sturen naar pr@bibliotheekhgh.nl