Walk&Talk: maak échte groeikeuzes

Gepubliceerd op: 17 januari 2019 09:13

Welke redenen en excuses maken we onszelf wijs om niet te doen wat we moeten doen? Donderdag 7 februari geeft coach Shane Kloosterman een korte lezing tijdens de netwerkbijeenkomst Walk&Talk in Bibliotheek Woerden.

“Verwacht geen nieuwe ideeën, kennis of briljante ingevingen. Ik zal spreken met de aanwezigen over wie zij moeten zijn om het resultaat te creëren wat ze voor ogen hebben”, aldus Shane. “Een grote speler in het maken van keuzes is het reptielenbrein dat in ons hoofd aanwezig is en ervoor zorgt dat we behoefte aan comfort hebben. Hoe kunnen we het verlangen naar comfort aan de kant zetten om échte groeikeuzes te maken.”

Bibliotheek Het Groene Hart organiseert maandelijks de Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek Woerden, elke keer met een andere gastspreker. Shane Kloosterman, eigenaar en coach bij Inner Stance Woerden: “Ik werk met mensen die bereid zijn krachtige beloftes met zichzelf te maken en hier naar te gaan leven. Dit doe ik middels fysieke training en coaching. Samen creëren we een sterk fundament voor prestaties op alle gebieden in iemands leven.”

Walk&Talk

• Donderdag 7 februari
  • 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
  • Bibliotheek Woerden
  • Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.