Walk&Talk: het sollicitatiegesprek

Gepubliceerd op: 21 maart 2019 10:30

Een sollicitatiegesprek is altijd spannend, vaak lastig en soms zelfs een beetje eng. Goede voorbereiding maakt in dat geval het verschil. Lydia Oldenampsen geeft je tijdens de Walk&Talk alle mogelijke tips voor het voorbereiden en oefenen van dat ene belangrijke gesprek voor die ene ideale baan.

Samen met de andere deelnemers speel je het Grote Sollicitatiespel. Als je komt, neem dan een aantal vacatureteksten mee waar jij voor warmloopt. De Walk&Talk van april wordt verzorgd door Lydia Oldenampsen, arbeidsbemiddelaar/recruiter bij Rijnbrink. Daarnaast heeft zij een eigen website vol nieuws en tips rondom solliciteren: www.care2match.nl.

Walk&Talk

• Donderdag 4 april
  • 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
  • Bibliotheek Woerden
  • Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geĂ¯nteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.