Walk&Talk april: netwerken

Gepubliceerd op: 26 maart 2018 14:49

Donderdag 5 april organiseert Bibliotheek Het Groene Hart de maandelijkse Walk&Talk bijeenkomst in Bibliotheek Woerden: dé koffiepauze voor werkzoekenden. Simone Leushuis en Paul Baas van Limes Loopbaancoaching gaan deze ochtend met u in gesprek over uw netwerk en hoe u deze in kunt zetten.

Want bij de zoektocht naar een nieuwe baan kan netwerken een cruciale rol spelen; 80% van alle banen wordt via netwerken verkregen. Hoe zit het met uw netwerk? Samen met Simone en Paul brengt u uw netwerk in kaart en bekijkt u deze ochtend hoe u dat netwerk in kunt zetten voor het vinden van een (andere) baan.

Simone is van huis uit beroepskeuzeadviseur en Paul Baas is ervaringsdeskundig op het gebied van loopbaanontwikkeling. Zij zijn partners bij Limes Loopbaancoaching en zetten hun jarenlange ervaring met re-integratieprojecten graag in om mensen aan een (andere) baan te helpen.

Meer over Limes Loopbaancoaching: www.limesloopbaancoaching.nl

Walk & Talk

• Donderdag 5 april
  • 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
  • Bibliotheek Woerden
  • Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek Het Groene Hart een bijeenkomst, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn.Hopelijk tot ziens in de Bibliotheek, de koffie staat klaar!