Walk&Talk: omgaan met baanverlies

Gepubliceerd op: 15 november 2018 10:45

Het verlies van je baan kan je raken, het kan je identiteit aantasten doordat je gevoel van eigenwaarde is beschadigd. Dit kan gevoelens van rouw geven. Donderdag 6 december geeft Trudy ten Have haar lezing VerWerk tijdens de Walk&Talk in Bibliotheek Woerden.

Emoties bij verlies van werk

Trudy zal vertellen over de kenmerken van rouw en over hoe je een verlieservaring in je leven kunt integreren. Wat kan je aan rouw doen? En hoe kan je reageren op opmerkingen uit je omgeving? Daarnaast luistert ze naar de ervaringen van de aanwezigen en geeft zij handvatten.

Bibliotheek Het Groene Hart organiseert maandelijks de Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek Woerden, elke keer met een andere gastspreker. Als rouwbegeleider begeleidt Trudy mensen in het omgaan met verlies. Ook houdt zij lezingen en geeft zij regelmatig haar workshop ‘Ruimte voor Rouw’ aan managers, werknemers, docenten etc. Voor meer informatie: www.praktijkpapaver.nl

Walk&Talk

  • Donderdag 6 december
  • 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00 
  • Bibliotheek Woerden
  • Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.