Walk&Talk: schuilt er een ondernemer in u?

Gepubliceerd op: 11 augustus 2017 08:38

Misschien is dit wel hét moment om voor uzelf te beginnen. Elke eerste donderdag van de maand organiseert Bibliotheek Het Groene Hart Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek Woerden. En donderdag 7 september komt OndernemersAcademie Het Groene Hart spreken.

Twijfelt u of u als zelfstandige aan de slag wilt, of bent u eruit maar weet u niet hoe u moet beginnen en wat er allemaal bij komt kijken? Business Coaches Rina Mulder en Edward Tuheteru kunnen u hierbij helpen. Zij zijn van de OndernemersAcademie Het Groene Hart en helpen ondernemers bij de opzet en uitbouw van hun bedrijf. Op 7 september krijgt u een impressie van het uitgebreide programma van de OndernemersAcademie dat eind september weer van start gaat. Meer informatie vindt u op www.ondernemersacademie-gh.nl.

Walk&Talk

• Donderdag 7 september
  • 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
  • Bibliotheek Woerden

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek. Aanmelden kan via projecten@regiobibliotheekhetgroenehart.nl (niet verplicht).

Deelname is gratis en de koffie staat klaar.