Walk & Talk februari

Gepubliceerd op: 14 december 2017 09:00

Donderdag 1 februari geeft trainer en coach Robert Vos een workshop in Bibliotheek Woerden tijdens de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk.

Deze ochtend onderzoekt u de verschillende wegen die naar een nieuwe baan leiden. Daarbij zijn drie dingen van belang:

  1. Wat voor baan zoekt u eigenlijk? Meer dan slechts een ‘nieuwe uitdaging’?
  2. Wie bent u? Welke triggers stimuleren om u beter te leren kennen? 
  3. Hoe zoekt én vindt u vervolgens die ideale baan?

Robert Vos bespreekt met u de verschillende wegen die naar uw nieuwe baan leiden. Naast solliciteren vooral ook netwerken. Het gebruik van LinkedIn is daarbij niet meer weg te denken.

Bibliotheek Het Groene Hart organiseert maandelijks Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek Woerden, elke keer met een andere gastspreker. Robert Vos is een ervaren management trainer en coach met expertise op het gebied van werving & selectie, selectie interviews, netwerken en coaching. Robert Vos daagt mensen uit om zichzelf beter en opvallender te profileren (uw persoonlijke merk) en daarmee gewapend buiten de eigen ‘comfort zone’ te stappen. Daar liggen uw kansen! Met uw vergrote zelfvertrouwen wordt netwerken of solliciteren leuk én spannend. En dan is de vreugde des te groter als de telefoon gaat en iemand u een passende baan aanbiedt.

Walk&Talk

  • Donderdag 1 februari 
  • 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00 
  • Bibliotheek Woerden
  • Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek. Aanmelden kan via projecten@regiobibliotheekhetgroenehart.nl (niet verplicht).

Deelname is gratis en de koffie staat klaar.