Walk&Talk – 3 mei: ‘Laat zien wie ik ben’

Gepubliceerd op: 26 april 2018 10:25

Donderdag 3 mei organiseert Bibliotheek Het Groene Hart de maandelijkse Walk&Talk bijeenkomst in Bibliotheek Woerden: dé koffiepauze voor werkzoekenden. Met zijn nieuwe workshop ‘’Laat zien wie ik ben’’ gaat Edward Tuheteru met u op zoek naar uw doelen voor dit jaar. Dat kan zowel zakelijk als privé.

Wat laat u van uzelf  zien? Als (beginnend) ondernemer, werknemer of een combinatie van beide. In deze workshop ontdekt u niet alleen uw authentieke verhaal, maar vooral hoe u dit kan gebruiken tijdens sollicitaties en andere zakelijke gesprekken.

Wat kan u na afloop van de hele workshop?

• uw doelen en bijbehorende acties verwoorden voor de komende periode
  • uw kwaliteiten benoemen
  • uzelf in een elevator pitch neerzetten/presenteren (in 1 min)
  • u kan benoemen wie u erbij (kunnen) gaan helpen

Over Edward Tuheteru

Edward Tuheteru is ondernemer, theatermaker en heeft drie bedrijven, waarmee hij zich richt op loopbaanbegeleiding, werving & selectie en helpen van (startende) ondernemers. Hij is auteur van het loopbaanboek ‘Op zoek naar je droombaan. Edward was tot voor kort lid van de vijfkoppige cast van het Kruidvat-online platform ‘Laat zien wie je bent!’

Walk&Talk

• Donderdag 3 mei
  • 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
  • Bibliotheek Woerden
  • Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek Het Groene Hart een bijeenkomst, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn.

Hopelijk tot ziens in de Bibliotheek, de koffie staat klaar!