Walk&Talk: solliciteren boven de 50

Gepubliceerd op: 21 februari 2019 13:43

Solliciteren na je 50e verjaardag, bij 50Dus zijn ze hierin gespecialiseerd. Donderdag 7 maart geeft mede-oprichter van 50Dus, Simone Wortelboer, een korte lezing tijdens de sollicitatiebijeenkomst Walk&Talk in Bibliotheek Woerden.

Onderwerpen die aan bod komen: ontdek talenten die je nooit ontwikkeld hebt, authenticiteit en persoonlijkheid telt, gezamenlijke stigmatiseringsaanpak en de eigen werving en selectie zonder arbeidsdiscriminatie van 50Dus.

50Dus is op opgezet door ondernemers Alex Mulder en Simone Wortelboer. Met 50Dus willen ze zoveel mogelijk kansen creëren voor een goed arbeidsperspectief boven de 50 jaar. Simone: “Samen hebben we het 50Dus concept met een flink aantal partner-ondernemers professioneel neergezet en kunnen we nu met elkaar het probleem gaan aanpakken. Wij geloven in kansen en uitdagingen! Zet een stap in onze wereld, de wereld van 50Dus.”

Walk&Talk

Donderdag 7 maart
10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
Bibliotheek Woerden
Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.