LinkedIn bij solliciteren: wat & hoe?

Gepubliceerd op: 23 mei 2019 11:20

Tijdens de Walk&Talk op 6 juni bespreekt Robert Vos “wat & hoe?” je het beste uit LinkedIn kunt halen. Ook is er een ervaren fotograaf aanwezig die gelijk jouw profielfoto kan maken.

Deze ochtend is in het bijzonder geschikt voor mensen die heel voorzichtig hun eerste stappen op LinkedIn hebben gezet, maar er eigenlijk nog geen goed raad mee weten. Coach en trainer Robert legt het belang uit van een goede foto, mooie achtergrond, een pakkende kopregel en vooral een samenvatting die indruk maakt. Maar met een statisch profiel alleen ben je er niet. Dus hoe zorg je ervoor dat je opvalt op LinkedIn? Zodat recruiters jouw profiel sneller ontdekken, zodat potentiele opdrachtgevers jou sneller een opdracht gunnen.

Ook is portretfotograaf Jan van der Knaap aanwezig met zijn mobiele studio om gelijk een goede LinkedIn-foto te maken. Aanschuiven bij de Walk&Talk is gratis, het daarnaast laten maken van een foto is optioneel en kost €7,50 (contant betalen).

Walk&Talk

Donderdag 6 juni
10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
Bibliotheek Woerden
Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.