Is vrijwilligerswerk iets voor mij?

Gepubliceerd op: 6 juni 2019 22:00

Ook wanneer je eigenlijk op zoek bent naar een betaalde baan, kan vrijwilligerswerk je veel opleveren. Ellen Vossen van Hart voor Woerden vertelt 4 juli over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk.

Zo kan vrijwilligerswerk een route zijn naar een nieuwe baan; je houdt je kennis op peil, doet juist ervaring op in een nieuw vakgebied en vergroot je netwerk. En daarnaast is het ook nog eens heel leuk en waardevol om vrijwilligerswerk te doen.

Deze ochtend krijg je antwoord op vragen als: wat kan ik doen als vrijwilliger en wat past bij mij, hoe kan vrijwilligerswerk helpen bij het vinden van een betaalde baan en welke soorten vrijwilligerswerk bestaan er.

Walk&Talk

Donderdag 4 juli
10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
Bibliotheek Woerden
Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geĂ¯nteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Zomerstop

In augustus en september organiseren we geen Walk&Talk. Donderdag 3 oktober starten we weer.