Expositie van Reinaerde in Kamerik

Gepubliceerd op: 31 mei 2018 10:50

Een verrassende, kleurrijke en unieke expositie in Bibliotheek Kamerik, gemaakt door cliëntmedewerkers van het Reinaerde Digiteam in Woerden.

Door de hele Bibliotheek hangen digitale kunstwerken; bewerkte foto’s van landschappen en gecombineerde beelden.

Over de makers

Het Reinaerde Digiteam bestaat uit mensen met een licht verstandelijke of lichamelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De medewerkers van Reinaerde Digiteam werken met de computer. Zij maken bijvoorbeeld (menu) kaarten, kalenders en ander eenvoudig drukwerk. Medewerkers werken met de programma’s Photoshop en InDesign, verzorgen webdesign en houden zich bezig met het opzetten en onderhouden van de webwinkel van Reinaerde. En de afgelopen periode dus ook met digitale kunstwerken!

In onderstaand filmpje vertellen de makers meer over hun werk: