Klooien met kinderboeken | Lekker bezig met de Bibliotheek!

Gepubliceerd op: 11 juli 2019 10:46

Tussen 20 juli en 30 augustus is het vakantie! En dat betekent maar één ding… dat we een hele hoop vrije tijd hebben om te vullen. Waar kan je dat beter doen dan in de Bibliotheek?

Dacht je dat je bij de Bibliotheek alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook DOEN! Wat houdt dat in? Denk aan een tank besturen, stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken. We verzamelen de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en maken een ‘Klooien met kinderboeken-collectie’ voor jou om te komen ontdekken. Doe mee met het lees- en doe-programma in Bibliotheek Woerden en lees boeken die je aan het klooien zetten. Spaar stickers door mee te doen aan de verschillende opdrachten.

Jouw eigen expositie

Kom alleen of samen, met familie of vrienden, het is leuk en leerzaam! De gemaakte werken komen zelfs in een doorlopende expositie in Bibliotheek Woerden te hangen of staan. Dus ook jouw werk wordt getoond aan een groot publiek!

Volle stickerkaart? Krijg je klooi-diploma

Bij een volle stickerkaart ontvang je een klooi-diploma – en die moet je gewoon hebben! Woensdag 4 september kun je jouw volle stickerkaart inleveren voor je diploma en klooi-cadeau. Bibliotheek Woerden, 15:00 – 16:00.

Alles op een rijtje

• Kom vanaf 20 juli naar Bibliotheek Woerden en haal een stickerkaart
  • Op een tafel vooraan liggen allemaal leuke knutsel en doe-boeken, deze mag je allemaal lenen
  • Laat je inspireren door de boeken en verzin zelf een leuke opdracht om te maken
  • Kom de volgende keer in de Bibliotheek laten zien (of laat een foto zien, of vertel erover) wat je gedaan hebt en dan krijg je een sticker
  • Kom op 4 september met je volle stickerkaart naar de Bibliotheek voor je klooi-diploma!