Wil je werken bij Bibliotheek Het Groene Hart?

Gepubliceerd op: 28 februari 2019 12:37

We zoeken per 1 april 2019 een Coördinator voor de vestigingen Harmelen en Kamerik en een Medewerker Informatie & Advies voor Oudewater en Zegveld.

De Bibliotheek het Groene Hart verzorgt de bibliotheekdienstverlening in de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort. Dat doen we in 5 openbare bibliotheekvoorzieningen in Woerden, Oudewater, Harmelen, Zegveld en Kamerik en daarbuiten. In Montfoort en Linschoten werken we samen met alle basisscholen op basis van het programma Bibliotheek op School.

Medewerker Informatie & Advies

13 uur per week, in wisselende diensten in de vestigingen Oudewater, Zegveld en Woerden. Je ontvangt klanten, promoot de collectie en haakt aan bij lokale maatschappelijke ontwikkelingen.

Coördinator Harmelen en Kamerik

20 uur per week. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden in de vestiging, stuurt vrijwilligers aan en biedt ondersteuning bij activiteiten op jouw locatie.

Reacties moeten voor 18 maart 2019 bij ons binnen zijn.