Vrijwilliger gezocht voor gastvrouw/gastheer in Woerden

Gepubliceerd op: 1 maart 2018 12:45

Bibliotheek Woerden is op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van Gastvrouw/ Gastheer voor twee dagdelen in de week.

De functie

U ontvangt klanten en zorgt dat zij zich welkom voelen. U ondersteunt bij het gebruik van de zelfbedieningsapparatuur en maakt klanten wegwijs in het gebruik van de digitale catalogus. U beantwoordt vragen rondom uitlenen en verwijst klanten door. Daarnaast ruimt u de ingeleverde materialen op, zorgt u voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een plezierige sfeer in de Bibliotheek.

Wij vragen

U bent enthousiast en hebt een positieve instelling. U kunt goed samenwerken, legt gemakkelijk contact en staat open voor anderen. Bij voorkeur heeft u ervaring met klantcontact. U hebt affiniteit met de Bibliotheek en ervaring met computers.

We verwachten uiteraard niet dat u al meteen als een volleerd collega meedraait, maar bereidheid om te leren is essentieel.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Een leuke en zelfstandige functie in een klein team en een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek.

Tijdsbesteding: 4-8 uur per week.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gea van der Paauw: gea@regiobibliotheekhetgroenehart.nl of 0348-441941.