Vrijwilliger gezocht voor gastvrouw/gastheer in Harmelen

Gepubliceerd op: 6 november 2017 20:07

Bibliotheek Harmelen is op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van Gastvrouw/ Gastheer op de donderdagmiddag van 14.00-17.00 uur

De functie

De functie houdt in dat u klanten ondersteunt bij het gebruik van de zelfservice-apparatuur en hen wegwijs maakt in het gebruik van de (digitale ) catalogus en Mijn menu.

Daarnaast ruimt u de ingeleverde materialen op en zorgt voor een plezierige uitstraling van de bibliotheek.

We verwachten uiteraard niet dat u al meteen als een volleerde collega mee kunt draaien, maar bereidheid om te leren is essentieel.

Bibliotheek Harmelen in gevestigd in het Dorpshuis Harmelen. Vrijwilligers van de bibliotheek werken hier nauw samen met vrijwilligers van het Dorpshuis.

Wij vragen

• Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen met een klantgerichte instelling die teamgericht, flexibel en accuraat zijn.
  • Bekend zijn met het werken met computers is vereist.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjannie Smits