Bibliotheek Het Groene Hart zoekt: vrijwillige activiteitenondersteuners

Gepubliceerd op: 11 januari 2018 12:05

In de Bibliotheek worden regelmatig workshops, informatieavonden en bijeenkomsten georganiseerd, zowel voor volwassenen als voor jeugd. Wij zoeken vrijwilligers voor ondersteuning bij deze activiteiten, zowel overdag als tijdens de avonduren. Het gaat om wisselende momenten per maand, in overleg wordt bekeken wie bij welke activiteit kan assisteren.

De meeste activiteiten zijn in Bibliotheek Woerden, maar er zijn ook activiteiten in de andere vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart; Kamerik, Oudewater, Harmelen en Zegveld.

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar zelfstandige en enthousiaste personen die het leuk vinden om met mensen om te gaan en van een activiteit een klein feestje willen maken. U hebt een gastvrije instelling en verantwoordelijkheidsgevoel. U bent in overleg flexibel inzetbaar en bereid de handen uit de mouwen te steken. Uw werkzaamheden zijn altijd gekoppeld aan een medewerker of een collega-vrijwilliger.

U zorgt voor een gastvrije ontvangst voor organisaties, samenwerkingspartners en bezoekers door:

• Verwelkomen van bezoekers
  • Koffie en thee zetten en schenken
  • Klaarzetten van stoelen en tafels
  • Klaarzetten materialen, denk aan: presentatiemateriaal, boxen, banner, stoepbord
  • Ondersteunen/meelopen tijdens de activiteiten voor kinderen of volwassenen
  • Openen en sluiten van de Bibliotheek

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

U krijgt een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek Het Groene Hart. Vrijwilligers ontvangen een eindejaar attentie, we organiseren bijeenkomsten en elk jaar een leuk uitje of etentje. Natuurlijk krijgen vrijwilligers ook een gratis abonnement van onze Bibliotheek.

Reageren en meer informatie

Heeft u interesse om bij de Bibliotheek aan de slag te gaan als ‘activiteiten ondersteuner’, stuur dan een e-mail naar jantine@regiobibliotheekhetgroenehart.nl