In december twee gratis cursussen!

Gepubliceerd op: 7 december 2017 13:00

man achter computer

In december biedt de Online Bibliotheek maar liefst twee extra cursussen aan. Dit om te vieren dat we een jaar geleden begonnen zijn met dit nieuwe aanbod.

Maak werk van je eigen geluk!

Tijdens dit webinar vertelt Froukje Smeding over het 'Happiness Project' en wat we hiervan kunnen leren. Nou ja, gedeeltelijk dan. Het project duurde een jaar en dat vertel je niet in een half uur. Wel biedt Froukje u een hulpmiddel aan om te werken aan uw eigen geluk. Een goed begin naar een gelukkiger leven!

Loslaten: waarom is het zo moeilijk?

De eerste vraag over loslaten is wat we dan zo krampachtig vasthouden. Soms houden we tegen beter weten in iets vast, soms ten koste van onszelf. Ooit las de spreekster van deze cursus, Froukje Smeding, : “Je moet eerst loslaten om met beide handen iets nieuws aan te pakken!” Maar ze kent genoeg mensen die leven volgens “geen oude schoenen wegdoen voor je nieuwe hebt”. Vaak houden we vast aan ‘oude schoenen’, al lopen we allang op ‘nieuwe schoenen’. In dit webinar gaat ze in waarom loslaten dan toch zo moeilijk is.

Alles op een rijtje

U heeft tot het einde van de maand de tijd om beide cursussen te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand worden deze cursussen automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand. Voor beide cursussen geldt:

• Studieduur: 0,5 uur
  • Niveau: voor iedereen
  • Toets: nee

Cursussen van de Bibliotheek

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursussen cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die Bibliotheekleden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Online Bibliotheek. Er zijn in totaal dertig cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig.