Digitaal internationale en Nederlandse kranten en tijdschriften lezen

Gepubliceerd op: 18 januari 2019 20:30

Sinds dit jaar biedt Bibliotheek Het Groene Hart de PressReader aan. Met PressReader heb je toegang tot ruim 7.000 internationale en actuele kranten en tijdschriften.

Thuis of onderweg...

Wanneer je de app PressReader installeert, heb je vanuit huis toegang tot PressReader. In de Bibliotheek kun je je toegang activeren en daarna heb je 7 dagen lang ook buiten de Bibliotheek toegang tot PressReader. Deze stappen kun je oneindig herhalen. Deze optie is voor iedereen, lid of geen lid van de Bibliotheek.

... en in de Bibliotheekā€¦

Via de computers in de Bibliotheekvestigingen in de gemeente Woerden heeft iedereen toegang tot PressReader. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

7.000 publicaties, 120 landen, 60 talen

Via PressReader heb je toegang tot Wall Street Journal, The Daily Telegraph, International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo en Handelsblatt. Je kunt de meest recente edities lezen en kranten tot 90 dagen terug staan nog in het digitale archief. De volledige kranten worden gepresenteerd in de originele opmaak.

Daarnaast bevat PressReader bekende tijdschriften als Top Gear, Paris Match, PC Format, PC Gamer, Science Uncovered, Digital Camera World, Health Food Guide en Classic Cars.

Op de site van PressReader vind je een voorproefje en een titeloverzicht per land