Spanning en korting in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 31 mei 2018 11:13

Misdaad, spanning en gevaar; de Spannende Boeken Weken komen er weer aan. Van 6 t/m 24 juni is er in de Bibliotheek volop aandacht voor misdaadliteratuur.

Houdt u van spanning en verrassing?

Kom dan naar Bibliotheek Woerden voor een blind date tas. U kiest alleen het thema en krijgt van ons een tas met daarin 3 spannende boeken en 1 dvd. De tas telt als één uitlening en mag u drie weken thuis hebben. Kiest u voor science-fiction, familiedrama’s of toch meer interesse in boeken van nog onbekende Nederlandse schrijfsters? Er zijn 25 verschillende thema’s en de tassen zijn beschikbaar tot 1 augustus.

Natuurlijk vindt u in alle vestigingen boekentafels met extra spannende boekentips. Met deze boeken komt u de zomer wel door.

Korting

Nog geen lid? Sluit tijdens de Spannende Boekenweken een Standaard- of Plusabonnement af en ontvang eenmalig €10,-korting op de jaarcontributie. Als nieuw lid ontvangt u een frisbee en wij verloten bij elke vestiging een vakantielezen-badlaken.

Informatie over de abonnementen die wij aanbieden, vindt u op www.regiobibliotheekhetgroenehart.nl/de-bibliotheek/abonnementen

En de winnaar is…

Bij de start van de Spannende Boeken Weken worden de winnaars van De Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek, en de Schaduwprijs, voor het beste debuut, bekendgemaakt.