Spanning in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 1 juni 2019 13:40

Misdaad, spanning en gevaar; de Spannende Boeken Weken zijn weer begonnen. Van 1 t/m 21 juni is er in de Bibliotheek volop aandacht voor misdaadliteratuur met in alle vestigingen boekentafels met extra spannende boekentips. Een goede start van het zomerlezen.

Voor nieuwe leden

Tussen het lezen door zin om even iets actiefs te doen, even je armen trainen om dat ene dikke boek vast te kunnen houden? Nieuwe volwassen leden ontvangen een frisbee van de Bibliotheek. Tot 31 augustus en zolang de voorraad strekt natuurlijk.

En de winnaar is…

Bij de start van de Spannende Boeken Weken zijn de winnaars van De Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek, en de Schaduwprijs, voor het beste debuut, bekendgemaakt. De winnaars zijn:

• Samantha Stroombergen met haar boek De witte kamer (De Gouden Strop)
  • Erik Betten met Quarantaine (Schaduwprijs)