Sollicitatieworkshop - carrièreswitch: ja of nee?

Gepubliceerd op: 11 april 2019 09:00

In deze workshop gaan wij jou helpen om een stap verder te komen in de zoektocht naar wat jij belangrijk vindt in jouw werk, zodat je werk vindt dat bij jou past. Na deze workshop weet je (beter) antwoord te geven op deze vraag “carrièreswitch: ja of nee?”. En weet je wat jouw werk- en persoonlijke waarden zijn.

Doelgroep

Voor mensen die een carrièreswitch overwegen en/of bewuster willen worden over hun persoonlijke- en werkwaarden.

Waar?

De workshop vindt plaats in Bibliotheek Woerden, Meulmansweg 27 in Woerden.

Wanneer?

Dinsdag 14 mei (tijd: 19.00 – 21.30 uur)

Aanmelden en kosten

Aanmelden voor deze workshop is verplicht. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar pr@bibliotheekhgh.nl. Uiterste aanmelddatum is 10 mei.

Voor deze workshop is er ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Deelname is gratis.
Wees er snel bij, want vol = vol.

Over de trainers

Deze training wordt verzorgd door Colette Brouwer en Shou Yi Wu.

Colette Brouwer is een zeer ervaren Senior HRM professional en tevens erkend professioneel coach. Zij coacht mensen o.a. op het gebied van loopbaan- en persoonlijke vraagstukken. Wil je alvast zien wat zij allemaal voor je kan betekenen, bezoek dan haar website.

Shou Yi Wu is trainer en coach. Hij geeft trainingen over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Hij doet aan personal coaching o.a. over loopbaanvragen.