Netwerken: effectiever dan solliciteren

Gepubliceerd op: 16 augustus 2018 08:54

Donderdag 6 september geeft adviseur en coach Jules Kragten een gratis praktijkles in Bibliotheek Woerden tijdens de netwerkbijeenkomst Walk&Talk.

Deze ochtend oefent u met het sollicitatiegesprek; hoe bereidt u zich voor op een sollicitatiegesprek, wat vertelt u wél en welke vragen kunt u verwachten? Tevens kijkt u samen met coach Jules Kragten naar houding en gedrag en hoe u overkomt in het gesprek. Ook de stappen voorafgaand aan een sollicitatiegesprek komen aan bod; wat en waar zoekt u eigenlijk naar, hoe ziet uw motivatiebrief en CV eruit en wat zijn uw kernkwaliteiten?

Bibliotheek Het Groene Hart organiseert maandelijks Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek Woerden, elke keer met een andere gastspreker. Jules Kragten is een ervaren adviseur/coach met expertise op het gebied van werving & selectie, beoordelingsgesprekken en coaching.

Walk&Talk

• Donderdag 6 september
  • 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
  • Bibliotheek Woerden
  • Gratis

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek een bijeenkomst, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.