Leen jij Peter in de Mensenbieb?

Gepubliceerd op: 21 november 2017 21:15

Eén van de levende boeken die je kunt ‘lenen’ in de Mensenbieb in Woerden is Peter van Maaren. Peter is leraar en homo: “Ik heb de indruk dat veel hetero’s vinden dat homoseksualiteit meer over seksualiteit gaat dan heteroseksualiteit. Als je om je heen kijkt, zie je het tegenovergestelde. In de media, op tv, in reclame, in de bladen overal zijn de heteroseksuele relaties geseksualiseerd. De hetero samenleving wil het niet weten van de homo’s, omdat het nog steeds als tegennatuurlijk gedrag wordt gezien.”

Peter schreef ook het boek ‘Mijn meester is een homo’. Nieuwsgierig naar Peter’s ervaringen met leerlingen en collega’s? Leen hem bij de Mensenbieb!

Verruim je blik

Op 25 november kunnen bezoekers aan de Bibliotheek Woerden mensen, waaronder
Peter, ‘lenen’. Progressief Woerden en Bibliotheek Het Groene Hart halen, samen met de Mensenbieb en steun van het Cultuurplatform, deze bijzondere collectie naar Woerden. Ga in gesprek met levende boeken en maak kennis met het verhaal achter een mens.

Waar en wanneer

• Zaterdag 25 november