Online Bibliotheek stopt in 2019 met gratis online cursussen

Gepubliceerd op: 29 november 2018 12:37

Wees er snel bij, want de gratis cursussen gaan stoppen. Per 1 januari 2019 stopt de Online Bibliotheek met het aanbieden van de gratis online cursussen, dit betekent dat u in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Nog bezig met een cursus?

Bent u in 2018 gestart met een cursus? Dan kunt u deze gewoon afmaken in 2019.

Cursussen tegoed van dit jaar?

Heeft u uw twee cursussen van 2018 nog niet gedaan? Kies dan voor het einde van het jaar welke cursus(sen) u nog wilt doen. U heeft dan een heel jaar om deze te volgen.

Waarom stopt de Online Bibliotheek met de cursussen?

De cursussen waren de afgelopen twee jaar een proef. Het niveau en de onderwerpen bleken echter niet goed aan te sluiten bij de grootste groep cursisten. Helaas zijn er geen aanbieders gevonden die tegen een redelijke prijs cursussen van een hoger niveau en over de gevraagde onderwerpen kunnen aanbieden.

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over de cursussen van de online Bibliotheek? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.