Uw lichaam liegt nooit

Gepubliceerd op: 1 september 2018 08:00

vrouw op bank

Hoofdpijn, vermoeidheid, buikklachten. Wat doet u als uw lichaam zulke signalen geeft?

Doet u een stapje terug of ploetert u toch nog even door? In deze cursus leert u hoe u luistert naar uw eigen lijf. Want uw lichaam geeft die signalen niet voor niets. Leer ze begrijpen, leer ze respecteren en voel u lichamelijk en geestelijk sterker.

U heeft tot het einde van september de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

Cursussen van de Bibliotheek

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die Bibliotheekleden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek. Er zijn diverse cursussen in de categorie├źn Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig en een geldg bibliotheekabonnement.