Cursus van de maand oktober: Nederlandse taal

Gepubliceerd op: 10 oktober 2017 22:10

Wilt u minder taalfouten maken ‘dan nu’, of is het toch ‘als nu’? Ga de meest voorkomende taalfouten te lijf met de gratis online cursus van deze maand.

Want taalfouten maken is nooit leuk. Of u nu een e-mail aan uw vader schrijft of een rapport voor uw werk. Wilt u voorgoed afscheid nemen van die vervelende d/t-fouten? En wanneer gebruiken we 'hen' en wanneer 'hun'? Met praktische tips en handige ezelsbruggetjes gaat dit webinar de meest voorkomende fouten te lijf.

U heeft tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

• Studieduur: 0,5 uur
  • Niveau: voor iedereen
  • Toets: nee

Cursussen van de Bibliotheek

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die Bibliotheekleden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek. Er zijn in totaal dertig cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig.