Sociale psychologie

Gepubliceerd op: 1 mei 2018 13:00

man achter computer

Volg deze maand de gratis cursus van de maand om te leren hoe de gedachtes, gevoelens en het gedrag van mensen worden beïnvloed door anderen.

Tijdens de cursus Sociale psychologie leert u over interactie tussen mensen en tussen verschillende groepen.

U heeft tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

• Studieduur: 1 uur
  • Niveau: voor iedereen
  • Toets: ja

Cursussen van de Bibliotheek

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die Bibliotheekleden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek. Er zijn diverse cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig en een geldg bibliotheekabonnement.