Kickstart je carrière

Gepubliceerd op: 26 juli 2018 08:00

man achter computer

Volg in augustus de gratis cursus van de maand om te leren hoe je je carriere een nieuwe boost kunt geven.

U bent een loyale medwerker, al jaren in vaste dienst. Prima salaris, prima werk. Toch knaagt er iets. Doet u iets waar u echt blij van wordt? En wat doet u als ineens de baan ophoudt te bestaan? HR-coach Emma Penn-de Kleer laat u in dit webinar zien hoe u het heft in eigen handen neemt. Pak zelf de regie over de toekomst van uw loopbaan!

U heeft tot het einde van augustus de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

Cursussen van de Bibliotheek

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die Bibliotheekleden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek. Er zijn diverse cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig en een geldg bibliotheekabonnement.

Walk & Talk

In september gaan we in Bibliotheek Woerden weer van start met de Walk & Talk bijeenkomsten, dé koffiepauze voor werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Elke bijeenkomst nodigen wij een gastspreker uit die u verder kan helpen in de zoektocht naar een nieuwe baan.