Muzikale talenten van Het Klooster in Bibliotheek Woerden

Gepubliceerd op: 14 juni 2019 16:31

Het Klooster bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren ze met een speciaal en feestelijk jubileumprogramma. Op woensdag 19 juni gaat de jaarlijkse Night of Talent ‘on tour’. Er is een mooie route uitgestippeld langs Het Klooster en 5 locaties, waaronder Bibliotheek Woerden.

Het concert wordt verzorgd door de jonge getalenteerde musici uit het regionale talentenprogramma Talent XL Muziek van Het Klooster.

Programma

De avond start om 19.15 uur in Het Klooster, met een optreden door de winnaars van de Vriendenprijs 2018. Daarna gaat men op pad met een ‘reisleider’ die langs de verschillende locaties voert.

De route voert naar House of Arts, de Bibliotheek, de Lutherse Kerk, het Stadsmuseum Woerden en bij Plein 7 wordt een feestelijk drankje aangeboden. De feestelijke finale is om 22.15 uur in Het Klooster.