Geniet met Muziekweb thuis van het North Sea Jazz Festival

Gepubliceerd op: 4 juli 2017 22:09

Dit weekend is er het North Sea Jazz Festival. Muziekweb heeft een mooie playlist samengesteld met de winnaars van de Paul Acket Award. En u kunt nu naar deze nummers luisteren waar en wanneer u maar wilt.

Wat is de Muziekweb Playlist?

De Muziekweb Playlist is bedoeld als kennismaking met bepaalde muziek. Zij wordt samengesteld rond specifieke thema’s. De Playlist bestaat uit één lange stream: er kan niet in worden door- of teruggespoeld. De stream kan wel worden gepauzeerd. Er zijn eerder al Playlists gemaakt over o.a. Arabische muziek, Klassiek voor kids, Fonos en Kaapverdië.

Meer luisteren?

In de Bibliotheek kan bij Muziekwebluister de hele collectie van Muziekweb beluisterd worden, hoe en hoe vaak u maar wilt. Ook is er veel informatie te vinden over muziek en net verschenen muziek. Tijdens de zelfserviceuren van de Bibliotheken kan ook gewoon gebruik gemaakt worden van de computers of Wifi om de muziek te beluisteren.