Wist je dat je heel gemakkelijk muziek, films en series kan lenen bij de Bibliotheek?

Gepubliceerd op: 31 januari 2019 13:26

Voor films en dvd's kan je kiezen uit de ruime selectie die voor je klaar staat in Bibliotheek Woerden. Zit er niet helemaal tussen wat je zoekt? Dan kan je via de catalogus nog terecht bij de collectie uit de hele provincie. Daarnaast kan je landelijk muziek en films lenen bij Muziekweb en Filmbieb.

Groot landelijk aanbod

Qua muziek kan je niet gauw misgrijpen in de collectie van Muziekweb. En het houdt niet op bij cd's, je kunt soms ook nog terecht voor lp's en zelfs cassettes.

Via Filmbieb (onderdeel van Muziekweb) kan je veel titels lenen als film of serie. Soms verdwijnt een film ineens uit het aanbod van Netflix of een andere aanbieder, recent bijvoorbeeld de film Captain Fantastic, een fraai vormgegeven film waarin een gezin dat altijd in de bossen heeft gewoond genoodzaakt is om naar de grote stad te vertrekken, wat grappige maar ook heftige situaties tot gevolg heeft. Deze film is en blijft dan wel beschikbaar om te lenen bij Filmbieb. Het loont dan ook de moeite om eens rond te snuffelen op de website van Filmbieb.