Leent u Frank Vaatstra bij de Mensenbieb Woerden?

Gepubliceerd op: 30 oktober 2018 22:33

Maak alvast kennis met Frank Vaatstra, één van de boeken die u kunt ‘lenen’ bij de Mensenbieb in Woerden. Hij gaat met bezoekers in gesprek over zijn tijd als dakloze en over zijn drankprobleem.

“Mensen die te maken hebben met dakloosheid en alcoholisme lopen vaak tegen het stigma ‘die mensen willen niet’ aan. Ik wil mensen bewust maken dat eigenlijk iedereen kan overkomen wat mij is overkomen,” aldus Frank. Nieuwsgierig naar Frank’s hele verhaal? Leen hem bij de Mensenbieb!

Dit jaar is Frank niet alleen ‘te leen’, als bibliothecaris helpt hij bezoekers ook op weg tijdens de Mensenbieb.

Kom langs, luister en leer

Op 10 november kunnen bezoekers, Frank en andere boeken ‘lenen’. Ga in gesprek met levende boeken en maak kennis met het verhaal achter een naam, een vooroordeel, een gezicht.

Waar en wanneer

• Zaterdag 10 november