Mensenbieb: leen een mens in Bibliotheek Woerden

Gepubliceerd op: 4 oktober 2018 13:14

Op 10 november kunnen bezoekers in de Bibliotheek Woerden mensen 'lenen'. Opmerkelijke mensen. Deze 'levende boeken' zijn mensen die u anders misschien niet zo snel persoonlijk zou spreken.

Kom langs, luister en leer

Toegang is gratis. U kunt 20 minuten of een halfuur met een levend boek in gesprek en de verhalen leren kennen die schuilgaan achter een naam, een vooroordeel, een gezicht. Verruim uw blik en leer nieuwe werelden kennen in de Mensenbieb.

Maak de collectie compleet

Met wie gaat u graag in gesprek? Of misschien heeft u zelf wel een verhaal. Tips voor uitbreiding van deze bijzondere collectie kunt u sturen naar pr@regiobibliotheekhetgroenehart.nl.

Opening door Rocky Tuhuteru

Om 13:30 uur opent Rocky Tuhuteru de Mensenbieb. Tuhuteru: “Door de Mensenbieb is er een podium om mijn opvattingen en ervaringen over de veranderende samenleving en over de gedeelde geschiedenis van Nederlanders en Molukkers over het voetlicht te brengen". Na de opening is Tuhuteru natuurlijk ook ‘te leen’. Tuhuteru ontwikkelt mediastrategieën en maatschappelijke campagnes en u kent hem wellicht nog als presentator van Langs de Lijn en Radio Tour de France.

Waar en wanneer

  • Zaterdag 10 november
  • 13.30 - 16.00 uur
  • Bibliotheek Woerden
  • GRATIS