Meer zelfservice-uren in Bibliotheek Kamerik en Zegveld

Gepubliceerd op: 20 juli 2017 14:47

Vanaf 14 augustus worden de service-uren op de woensdagen in Kamerik en Zegveld zelfservice. De openingstijden veranderen niet.

Tijdens zelfservice uren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschriften en krant lezen en gebruik maken van compiter/internet. Voor vragen en inschrijvingen kunt u uitsluitend terecht tijdens de service-uren. In Kamerik is dat op maandag 14:30-17:30 uur en in Zegveld op dinsdag 14:00-17:00 uur. Natuurlijk kunt u ook terecht tijdens de service-uren in Woerden op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

En kent u mijn menu al? Hier kunt u vanuit huis materialen verlengen, reserveren en kunt u zoeken in de catalogus. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via onze website te betalen (of uw tegoed op te verhogen) via iDeal.

Wij vervangen deze service-uren in Kamerik en Zegveld door zelfservice omdat wij op dit moment niet de medewerkers hebben om alle service-uren te vullen. Met deze aanpassing willen we voorkomen dat we steeds moeten wisselen in openingstijden en service-uren. Maar we zitten niet stil en zijn bezig om vanaf de winter weer meer service-uren te kunnen bieden.