Koor uit Bodegraven zingt in Bibliotheek Woerden

Gepubliceerd op: 6 december 2018 09:58

Op woensdag 12 december komt het koor Amici del Canto uit Bodegraven zingen onder de kerstboom in Bibliotheek Woerden.

Vanaf 14:30 bent u van harte welkom in Bibliotheek Woerden voor een kopje thee of koffie, om 15:30 start het koor. En wie wil, kan met elkaar in gesprek over zijn/haar kerstwens, een waardevolle herinnering of kerstgedachte.

Iedereen is welkom en toegang is gratis. Wanneer u wel wilt komen, maar geen vervoer heeft of kunt regelen, dan kunt u contact opnemen met Graag Gedaan via 0348-421101, elke werkdag tussen 9:00 en 10:30 uur.

Voor wie heeft u een kerstwens?

In Bibliotheek Woerden komt een ‘Joris Kerstboom’ en is er ruimte voor uw kerstwens; de Bibliotheek zorgt voor kerstballen en kaartjes om uw wens een mooie plek in de boom te geven. 11 december wordt de kerstboom versierd en deze staat tot in het nieuwe jaar.