Gratis sollicitatieworkshop in Bibliotheek Woerden

Gepubliceerd op: 13 december 2018 09:18

Hoe bereid je je voor en hoe kom je goed over in een sollicitatiegesprek? Hoe verloopt een sollicitatiegesprek eigenlijk en uit welke stappen is een sollicitatieprocedure opgebouwd? Krijg antwoord op deze vragen en oefen interactief. Donderdagavond 17 januari in Bibliotheek Woerden.

Sollicitatieworkshop: hoe voer je een succesvol sollicitatiegesprek

Deze avond is voor iedereen die meer wil weten over solliciteren, een goede cv wil maken en een goed gesprek wil kunnen voeren. Solliciteren is spannend, deze avond komt aan bod: Kom ik goed uit mijn woorden? Kan ik kort en bondig vertellen wat mijn kwaliteiten zijn? Is de functie wat ik me erbij heb voorgesteld? Passen het bedrijf en de werksfeer bij mij?

Allemaal vragen waar u zich goed op moet voorbereiden, zodat de boodschap goed overkomt en u met meer zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek ingaat.

• Donderdag 17  januari
  • 19.00 - 22.00 uur
  • Bibliotheek Woerden
  • gratis

Trainer

Jules Kragten is een ervaren adviseur en coach op het gebied van personeelszaken. Hij werkte onder andere als Hoofd Personeelszaken en Opleidingen bij Albert Heyn en supermarktketen Hoogvliet. Via sollicitatieworkshops heeft hij al vele werkzoekenden verder op weg geholpen.