Wij zoeken: gastvrouw/gastheer Bibliotheek Woerden

Gepubliceerd op: 15 juni 2017 16:08

Voor Bibliotheek Woerden zijn wij op zoek naar vrijwillige medewerkers voor 2 dagdelen in de week voor de functie van gastvrouw / gastheer in de Bibliotheek.

U ontvangt klanten en zorgt dat zij zich welkom voelen. U ondersteunt bij het gebruik van de zelfbedieningsapparatuur en maakt klanten wegwijs in het gebruik van de digitale catalogus. U beantwoordt vragen rondom uitlenen en verwijst klanten door. Daarnaast ruimt u de ingeleverde materialen op, zorgt u voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een plezierige sfeer in de Bibliotheek.

Wij vragen
U bent enthousiast en hebt een positieve instelling. U kunt goed samenwerken, legt gemakkelijk contact en staat open voor anderen. Bij voorkeur heeft u ervaring met klantcontact. U hebt affiniteit met de Bibliotheek en ervaring met computers. We verwachten uiteraard niet dat u al meteen als een volleerd collega meedraait, maar bereidheid om te leren is essentieel.

Wij bieden
Een leuke en zelfstandige functie in een klein team en een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek.

Interesse?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jantine Jansen: jantine[at]regiobibliotheekhetgroenehart.nl of 0348-441941.