Vrijwilliger gezocht voor gastheer/ gastvrouw in Harmelen

Gepubliceerd op: 18 december 2018 15:00

Bibliotheek Harmelen is op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van Gastvrouw/ Gastheer op vrijdagmorgen.

De functie:

Je ontvangt klanten en zorgt dat zij zich welkom voelen. Je ondersteunt bij het gebruik van de zelfbedienings-apparatuur en maakt hen wegwijs in het gebruik van de digitale catalogus en Mijn Menu. Je beantwoordt vragen rondom uitlenen en verwijst klanten door. Daarnaast ruim je de ingeleverde materialen op, zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een plezierige sfeer in de Bibliotheek.

Bibliotheek Harmelen is gevestigd in het Dorpshuis Harmelen. Vrijwilligers van de Bibliotheek werken nauw samen met vrijwilligers van het Dorpshuis.

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen met een klantgerichte instelling. Je bent teamgericht, flexibel en accuraat. Je legt gemakkelijk contact en staat open voor anderen, je hebt affiniteit met de Bibliotheek en ervaring met computers.

We verwachten uiteraard niet dat je al meteen als een volleerde collega mee kunt draaien, maar bereidheid om te leren is essentieel.

Wij bieden:

Een leuke en zelfstandige functie in een klein team en een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek.

Tijdsbesteding: minimaal 4 uur per week.

Enthousiast of wil je eerst meer informatie?

Neem contact op met Lizet Wolters: lizet@regiobibliotheekhetgroenehart.nl.

We handhaven een gedragscode en vragen een VOG aan voor vrijwilligers.