Nieuwe exposities

Gepubliceerd op: 24 augustus 2017 09:21

Zowel in Bibliotheek Woerden als in de Bibliotheken Zegveld en Kamerik zijn weer nieuwe foto exposities ingericht.

In Zegveld zijn tot eind november foto's te zien van Els Wieringa (foto links). Zij heeft een expositie ingericht in het thema water.

In Kamerik zijn tot eind november foto's te zien van Pieter & Albertine Boere (foto rechts). Zij hebben een expositie ingericht met natuurfoto's.

De exposities zijn te bekijken tijden openingstijden van de Bibliotheek.

In Woerden

In Woerden zijn in september twee exposities te zien. Taalvrijwilliger Bep Tilanus exposeert in het Taalhuis met verhalen in tekeningen. Reeksen tekekeningen voorzien van eenvoudige verhalen en taalopdrachten. Ter inspiratie voor andere Taalvrijwilligers maar vooral ook leuk voor Taalvragers als doe-activiteit.

Daarnaast zijn er foto's te zien van de leden van Fotoclub Iris, met o.a. de winnaar van de Iristrofee 2017 en winnaars in de categorie Mensen en categorie Landschap en Natuur.