Expositie "Vogelvrij"

Gepubliceerd op: 28 juni 2018 14:15

Afgelopen maandag is opnieuw een fraaie expositie ingericht in Bibliotheek Woerden. Tot 13 oktober is deze expositie, "Vogelvrij", van 13 leden van de Kunstkring Woerden, te zien.

Het is een interessante tentoonstelling, met mooie, lelijke, rare, vreemde en vrolijke vogels. Soms is het thema breder getrokken en is de mens en/of de aarde zelf het onderwerp in haar benarde, soms actuele positie als ‘Vogelvrij’.

De exposanten zijn: Truus Pluim-Cordes, Elaine Gipsen, Marlouke San Giorgi, Maria Margraf, Nelleke Kuijpers, Willemijn Onrust, Helga van Kleef, Gerdien Meynen, Wil de Goyer, Betsy van der Wey, Aart Sliedrecht , Lia van Kesteren en Didi Mooiman.

De expositie is te zien tijdens openingsuren van Bibliotheek Woerden, Meulmansweg 27.

Vrijdag 21 september van 18.30 – 20.00 uur is er een gezellig ontmoetingsuur, waarbij de kunstenaars zelf aanwezig zijn.